Suport tehnic

Pentru clientii clientii nostri oferim GRATUIT suport tehnic - cumparati orice produs de la firma DALECTROM, si beneficiati automat de serviciul WebPortal-Clientul nostru - sistemul ideal pentru informatii suplimentare de service si aplicatii pentru utilizarea produselor Zircon.
Oferim clientilor nostrii nu numai produse de o inalta calitate, dar si informatii utile referitor la aplicatii, date tehnice, cum sa utilizeze produsul si in ce conditii. Este locatorul calibrat corespunzator inainte de orice operatie, sau este utiizat la parametrii optimi? Ce informatii sunt importante si ce este bine de stiut pentru un anumit produs? Aveti o intrebare? Sau doriti un sfat sau asistenta? Nimic mai simplu, contactati-ne si oricand va stam la dispozitie!


Va livram produsul si va invatam cum sa-l folositi Baza noastra de date cuprinde numeroase exemple de aplicatii, cum sa folositi locatorul, cum sa-l calibrari, ce trebuie sa stiti - tips and tricks, intrebari si raspunsuri, ...si mute multe altele


Suportul tehnic va ofera o multitudine de informatii utile pentru produsele comercializate de firma DALECTROM - descoperiti lumea fascinanta a locatoarelor si detectoarelor portabile prin DALECTROM - noi va invatam cum sa utilizati eficient si rapid produsul achizitionat!

Intrebari utile puse cel mai des si raspunsurile aferente (FAQ), exemple de aplicatii, documentatia aferenta pentru fiecare produs clasificata simplu si usor de gasit, "do's and dont's" pentru produsele furnizate si aplicatia corespunzatoare, filme video scurte pentru a va invata trucurile meseriei de detectie si localizare elemente ascunse in zidarii, informatii utile si practice pentru agenti si distribuitori, cursusri on-line despre produs si aplicatiile sale, si multe multe altele.


Versiune de printat