Cautam agenti regionali


Doriti sa deveniti agenti regionali pentru distribuirea produselor noastre? Va rugam contactati-ne sau scrieti-ne un mesaj la adresa de E-mail info@dalectrom.com

Va oferim un sistem avantajos de discount si multe alte avantaje pentru promovarea produselor, marketing, suport tehnic, panouri demonstrative, ecrane LCD cu spoturi publicitare si exemple de aplicatii, etc.
Agentii regionali pot folosi GRATIS spatiul pe serverul nostru de web pentru promovare produse - va realizam propria pagina de web GRATIS si adresa de E-mail in timp extrem de scurt! Prin noi va promovati afacerea!


Va oferim sprijin deplin pentru comercializarea produselor noastre - doriti sa promovati produsele si sa va lansati afacerea in timp scurt, si sa obtineti un profit considerabil? Noi va stam al dispozitie cu toate mijloacele: machete pentru demostratie produse, consultanta si suport tehnic, consultanta de marketing, suport on-line si off-line pentru clientii dvs, raspuns rapid si promt intrebarilor dvs, public relation, baze de date, si multe multe altele.

(C) 2014 DALECTROM - All rights reserved

Printeaza aceasta pagina