Locatoare electronice portabile inteligente

Calitate la un pret accesibil

Firma DALECTROM va ofera locatoare si detectoare portabile de o inalta calitate, precizie si design modern. Va oferim o gama variata de modele cu diverse caracteristici si preturi, in functie de preferinte si buget.
DALECTROM este importator si reprezentant unic in Romania pentru produsele firmei Americane Zircon, firma cu peste 30 ani de experinta in domeniul detectoarelor si locatoarelor portabile.
Primul locator electronic portabil a fost inventat si lansat pe piata de firma Zircon in anul 1981. De-a lungul anilor produsele au fost dezvoltate si perfectionate utilizand la ora actuala cea mai avansata tehnica de detectie si prelucrare semnal.Firma noastra va ofera cele mai moderne si inovative locatoare si detectoare portabile dezvolate de cea mai cunoscuta firma mondiala cu renume in acest domeniu. Produsele dezvoltate de firma Zircon utilizeaza cea mai avansata tehnologie si se caracterizeaza printr-o calitate de exceptie la preturi competitive.


Evolutie si...inovatie

Detector portabil - 1985 Detector portabil - 1998 Detector portabil - 2010 Detector portabil - 2014

Va oferim produse de calitate si un suport tehnic pe masura

Specialisti firmei DALECTROM va oferta asistenta tehnica in alegerea celui mai potrivit sistem pentru aplicatia dvs.
Va oferim deasemenea GRATUIT o multitudine de idei si sfaturi practice despre cum sa folositi sistemele comercializate de firma noastra - o scula profesionala nu este suficient, trebuie sa stii sa o folosesti corespunzator! Va oferim GRATUIT acces la baza noastra de date.

Prin accesarea bazei de date puteti afla orice detaliu despre produsul achizitionat si cum sa-l folositi in diverse aplicatii. Baza de date va furnizeaza in plus noutati din domeniul "smart tools", aplicatii si sfaturi practice (de exemplu cum sa folositi nivela cu laser LB-360 la punerea faiantei, cum sa calibrati si utilizati locatoarele portabile pentru reparatii la baie, bucatarie, diverse alte aplicatii simple sau cu un grad de complexitate mai ridicat). WebPortal-Clientul nostru va furnizeaza deasemenea detalii si sfaturi despre ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti, panouri grafice pentru intelegerea simpla si rapida a comenzilor si pasilor, filme video scurte pentru vizualizarea principalilor pasi pentru detectie, calibrare sau de exemplu simpla inlocuire a bateriei - intr-un cuvant: va oferim scula necesara impreuna cu sfatul necesar!

Peste 60% din sculele profesionale nu sunt utilizate corespunzator sau nu sunt calibrate corespunzator - din acest motiv sistemul nu functioneaza la parametrii proiectati sau nu functioneaza corespunzator, avand erori de masura sau de calibrare. Firma DALECTROM va ofera impreuna cu produsele comercializate sfaturi profesionale si exemple de aplicatii menite sa va usureze munca si sa folositi corespunzator sistemele achizitionate de la firma noastra.
Va stam oricand la dispozitie - scrieti-ne un mesaj la adresa de E-mail: info@dalectrom.com


(C) 2014 DALECTROM - All rights reserved

Printeaza aceasta pagina